TOIMITUSEHDOT

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokauppa www.arcticawear.fi on Scala Collection Oy:n ylläpitämä kauppapaikka.

Yrityksen y-tunnus 2511398-4.

Yrityksemme myy tuotteita yksityishenkilöille, yrityksille sekä seuroille ja yhdistyksille Suomeen, EU-alueelle sekä muualle maailmaan.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

 

Tuotteet tilataan osoitteesta www.arcticawear.fi.

Maksettuasi tuotteet saat automaattisen tilausvahvistuksen tilaamistasi tuotteista sähköpostiisi.

Sähköpostiisi lähetetään ilmoitus kun tilauksesi on käsittelyssä/lähetetään.

Pyrimme toimittamaan kaikki varastossa olevat tuotteet 1-3vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

TUOTTEIDEN TOIMITUS

 

Ensisijaisesti toimitamme tilatut tuotteet 1.luokan kirjeenä tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Postimaksu on 2,90€. Yli 20€ tilaukset Suomeen toimitamme postikuluitta.

Tuotteet on mahdollista saada myös matkahuollon toimituksella lähimpään toimipisteeseen. Valitessasi matkahuollon toimituksen toimituskulut ovat 5,90€.

 Jos haluat toimituksen kotiovellesi ovat toimituskulut 15€.

 

VERKKOMAKSAMINEN

Paybyway Oy:n (Bambora; y-tunnus 2486559-4) ylläpitämä maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi ovat seuraavat maksutavat:

Pankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki
Kortit: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Debit MasterCard

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteys sähköpostilla myynti@arcticawear.fi tai soita 050 364 8996.