USEIN KYSYTTYÄ

 

 

 

 

 

Tuotteenne ovat One size mahtuvatko ne minulle?

 

-Päähineidemme neulos on hyvin napakkaa ja joustavaa. Ympärysmitta uudella tuotteella on 50-52cm. Lyhyen käytön jälkeen pipo muokkautuu useimman henkilön päähän sopivaksi ja pitää hyvin muotonsa.

 

Missä tuotteenne valmistetaan?

 

-Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa neuloksista lähtien.

 

Minulla on herkkä ja kutiseva iho. Soveltuvatko tuotteet minulle?

 

-Tuotteemme ovat valmistettu puuvillasta. Puuvilla on yleisesti herkkäihoiselle ja kutiavalle iholle materiaalina hellävaraisin valinta. Neuloksen värjäyksessä käytetyt aineet ovat Öko-tex 100 standardin mukaisia eivätkä rasita ihoa.

 

Talvitrikoopipojemme sisävuori on tehty microfleecestä (100% polyesteri), joka on hyvä ottaa huomioon jos ihosi on herkkä materiaaleille.

 

Onko tilaaminen ja maksaminen turvallista?

 

-Kyllä on. Emme luovuta yhteystietojasi kolmansille osapuolille. Verkkomaksamiseen olemme valinneet yhteistyökumppaniksi Paytrail Oyj:n joka on tunnettu ja arvostettu maksun välittäjä.

 

Laatu on minulle tärkeää, ovatko tuotteet kestäviä?

 

-Ovat. Meillä on oma neuloslaatu päähineissämme ja käyttämämme puuvillaneulos on yksi markkinoiden laadukkaimmista. Panostamme myös paljon ompelutyön laatuun, jotta jokainen sauma on kestävä ja hyvin viimeistelty. Päähineissä käytetty väri kestää 60 asteen pesun.

 

Mistä tiedän että tuotteet ovat kotimaisia?

 

-Kaikki päähineet tehdään tuotantotiloissamme Kangasalla. Yrityksemme on Suomalaisen työn liitto ry:n sekä Suomen tekstiili & muoti ry:n jäsenyritys. Kaikille tuotteillemme on myönnetty Made in Finland- avainlipputunnus osoituksena kotimaisesta valmistuksesta.

 

Mitkä ovat päähineiden tärkeimmät hoito-ohjeet?

 

-Parhaan ja kestävimmän lopputuloksen saavutat kun noudatat seuraavia hoito-ohjeita:

 

  • Pesu 60° asteessa nurja puoli ylöspäin.

  • Kuivausrummun käyttö kielletty

  • Ei valkaisuaineita

  • Silitys nurjalta